Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 20 oktober 2016 Kracht on Tour Noord-Holland Noord groot succes

RPA Noord-Holland Noord logoBron: RPA NHN - De Kracht on Tour bijeenkomst op donderdag 6 oktober 2016 is een groot succes geworden. Zo'n 250 vrouwen kwamen inspiratie opdoen en werken aan het ontwikkelen van hun talenten. Daarnaast waren ook bijna 40 bedrijven en organisaties aanwezig die onder meer vacatures, stages en trainingen aanboden om de vrouwen te helpen hun loopbaankansen te ontdekken en aan te grijpen om zo een stap te kunnen zetten richting economische zelfstandigheid. De bijeenkomst was zo'n succes, dat RPAnhn volgend jaar de bijeenkomst ook in andere plaatsen in de regio Noord-Holland Noord wil gaan organiseren.

De bijeenkomst in Vue Cinema Alkmaar, georganiseerd door RPAnhn, was gericht op de bevordering van economische zelfstandigheid van vrouwen. Om hen te inspireren en te laten ontdekken waar ze goed in zijn, wat ze willen en hoe ze dat kunnen bereiken. Zo sprak cabaretière, columniste, actrice en presentatrice Funda Müjde over de tegenslagen in haar leven en hoe zij ondanks alles toch de regie weer in handen nam. Ook konden de vrouwen deelnemen aan verschillende workshops, van kledingadvies voor een professionele uitstraling, tot het afrekenen met hardnekkige onzekerheden en de do's en dont's van het opstarten van je eigen bedrijf. Wethouder Konijn (voorzitter RPAnhn) sloot de dag af met een vurig betoog voor het ontdekken en verzilveren van je eigen talent: "Ontdek waar je sterke punten liggen. Stap over je twijfels heen, maak die stap richting economische zelfstandigheid en blijf jezelf ontwikkelen. Ik wens jullie allemaal heel veel succes!"

Kracht on Tour is een landelijk project, geïnitieerd door minister Bussemaker van Onderwijs Cultuur en Wetenschap. Sinds 2014 is Kracht on Tour in verschillende gemeenten en regio's georganiseerd. Noord-Holland Noord staat nu ook in dat rijtje.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl