Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 26 juli 2016 Aannemer verbouwing De Ontmoeting in Anna Paulowna bekend: A. Tuin B.V. uit Den Helder

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - Aannemersbedrijf A. Tuin B.V. uit Den Helder gaat De Ontmoeting in Anna Paulowna verbouwen. De voorlopige gunning is aan dit bedrijf gedaan. De aannemer gaat vanaf eind juli 2016 aan de slag om in februari 2016 2017 een nieuw gezondheidscentrum, bestuurscentrum (voor het college en de raad) met multifunctionele ruimte (voor onder andere raadsvergaderingen) op te leveren.

Dit is fase 1 van het project. Voor de verbouwing van het scholengedeelte (fase 2) volgt na de zomervakantie een nieuwe aanbesteding.

Verbouwing Burg. Mijnlieffstraat 1 Anna Paulowna

De Burg. Mijnlieffstraat 1 in Anna Paulowna, dat het nieuwe onderkomen voor alle ambtenaren gaat worden vanaf februari 2016 2017, wordt ook verbouwd. Deze klus is voorlopig gegund aan bouwbedrijf Kesselaar & Zn uit Alkmaar.

Waarom deze verbouwing?

Een deel van het Multifunctionele gebouw De Ontmoeting in Anna Paulowna staat op dit moment leeg. Deze ruimten hebben we verhuurd, want op die manier staan er inkomsten tegenover de lasten die we nu nog hebben van de leegstand. In de nieuwe Ontmoeting komen de volgende partijen: een gezondheidscentrum met onder andere een apotheek, drie huisartsen en de GGD, drie scholen (obs De Meerpaal komt erbij), Kappio kinderopvang, een servicecentrum van stichting Surplus, Kopwerk en Kappio, politie aangifte loket en een gedeelte voor het college en de raad van Hollands Kroon. Naast dat dit een besparing oplevert, krijgt De Ontmoeting opnieuw de multifunctionele invulling die het verdient. Omdat De Ontmoeting een andere invulling krijgt, worden alle medewerkers gehuisvest in het pand aan de Burg. Mijnlieffstraat 1 in Anna Paulowna. Een verbouwing in beide gebouwen in daarvoor noodzakelijk. De gemeenteraad heeft op 24 september ingestemd met de plannen.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl