Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 28 april 2016 Welk bedrijf uit Hollands Kroon wint de felbegeerde Lely-prijs? Opgeven tot 1 augustus 2016

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - Hollands Kroon bloeit als nooit tevoren en veel bedrijven groeien als kool. Overal binnen de gemeentegrenzen ontstaan nieuwe bedrijven en ontspruiten nieuwe initiatieven.

Maar welk bedrijf in Hollands Kroon is nou het meest innovatief? Welke onderneming is volop bezig met rendement, efficiency en het toepassen van (nieuwe) kennis? Om daar achter te komen is de Dr. Ir. C. Lely-prijs in het leven geroepen. Een prijs voor innovatief ondernemerschap.

Prijs

De prijs voor de winnaar is een prachtige trofee, de eeuwige roem en veel publiciteit. Daarnaast doet de winnaar als vertegenwoordiger van Hollands Kroon mee aan de Ondernemersverkiezing Noord-Holland.

Nomineren

Via www.hollandskroon.nl/lelyprijs kan iedereen een bedrijf nomineren.

Voorwaarde is wel dat het bedrijf minimaal 2 jaar oud is en voortdurend met vernieuwing, verbetering en het toepassen van kennis bezig is. Opgeven kan tot 1 augustus 2016. Daarna wordt door een vakkundige jury een top 5 samengesteld. Die laatste vijf overgebleven bedrijven krijgen nog bezoek van de jury, waarna de lijst tot 3 wordt gereduceerd. De uiteindelijke winnaar wordt op 28 oktober bekendgemaakt tijdens een Ondernemersgala op het RSG Wiringherlant in Wieringerwerf. Het gala start om 13.00 uur met een lunch en duurt tot 15.30 uur.

De jury

De deskundige jury bestaat uit voorzitter Jeanette de Boer van de Ondernemers Federatie Hollands Kroon, Directeur Bedrijven Arno Mulder van de Rabobank en directeur Thijs Pennink van het Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord.

Wethouder Theo Meskers van Hollands Kroon is de voorzitter van de jury, maar hij zal uiteindelijk niet meestemmen.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl