Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 30 maart 2016 WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord, één aanspreekpunt voor werkgevers

Het WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord is het contactpunt tussen ondernemers en de overheid en biedt werkgevers één aanspreekpunt. Daarbij staat u als werkgever centraal en willen wij voorkomen dat bedrijven door verschillende (overheids)partijen tegelijkertijd worden benaderd.

Wij bieden deskundige en snelle werkgeversdienstverlening die zich richt op personeelsvraagstukken voor zowel u als werkgever en/of over de matching van kandidaten. Waarom? Omdat we het belangrijk vinden dat u en onze kandidaten goed bij elkaar passen. En omdat we de arbeidsmarkt in de regio Noord-Holland Noord willen stimuleren.

Geschikte kandidaten

Het WerkgeversServicepunt heeft een bestand met gemotiveerde werkzoekenden die graag aan het werk willen. Na een persoonlijk gesprek bieden wij u een maatwerk advies.

Ondersteuning op de werkvloer

Onze dienstverlening stopt niet na het vinden van de kandidaat: de juiste ondersteuning en advies kan het verschil maken. Het WerkgeversServicepunt heeft ervaring met begeleiding naar en op het werk. Ook kunnen wij u precies vertellen welke subsidies en regelingen eventueel van toepassing zijn. Dat scheelt u, als werkgever, veel tijd en geld.

Uw voordelen

Wie zijn wij

WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord is een samenwerkingsverband tussen verschillende organisaties bij het bieden van diensten aan werkgevers. Wij bundelen in het WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord de krachten van de gemeenten Texel, Den Helder, Hollands Kroon en Schagen, het UWV, de SW-bedrijven De Bolder en Noorderkwartier.

Marlies Mooij 06 1208 8097
Erik Bijvoet 06 1205 6123 www.wsp-nhn.nl (bron: Bedrijven Groep Niedorp)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl