Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 22 oktober 2013 Kennisregio Alkmaar organiseert de Innovatiemiddag op 22 november 2013 in Alkmaar

Het stimuleren van nieuwe kennis, dat is het doel van het programma Kennisregio Alkmaar! Daarvoor organiseert Kennisregio Alkmaar de Innovatiemiddag op 22 november 2013 van 12:00-18:00 in Hal 25 in Alkmaar. Op deze middag kunnen bedrijven en instellingen hun nieuwste innovaties presenteren of een workshop geven.

Bezoekers en bedrijven kunnen van elkaar leren, elkaar verrassen en elkaar inspireren om tot innovaties te komen.

De Innovatiemiddag geeft ruimte aan ongeveer 25 productpresentaties en 10 workshops. De presentaties en workshops laten zien wat innovatie inhoud en vooral hoe ondernemers aan nieuwe ideeën komen. Het accent ligt op Energie & Duurzaamheid, Zorgmedisch en Sport, maar ook andere disciplines zijn van harte welkom. Het aanbod is gevarieerd; van hi-tech tot praktische ideeën voor iedereen.

Ondernemers, ondernemende medewerkers en ondernemende talenten hebben de kans om bij elkaar in de keuken te snuffelen en te zien hoe anderen tot echt opmerkelijke product- of dienstontwikkeling komen. Daar gaat het deze middag om: zien wat er leeft en mogelijk is en hoe bedrijven deze kennis in de eigen situatie kunnen toepassen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website: www.innovatiemiddagalkmaar.nl (Bron: Innovatiesnelweg.nl)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl