Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 05 juli 2013 Excursie HAS studenten aan Noord-Holland Noord

Agriboard Noord-Holland Noord logoBron: Agriboard.nl - Op 4 juni 2013 bezochten studenten en begeleiders van de HAS Hogeschool verschillende bedrijven in de regio Noord-Holland Noord. Het eerste bezoek vond plaats bij de Agriboard waar de studenten een presentatie kregen van de programmadirecteur, Jacques Dekker.

De studenten waren onder de indruk van de Agribusiness in Noord-Holland Noord.

Met name het onderwerp van productiedenken naar marktdenken leverde een interessante discussie op. Alle studenten worden door de Agriboard op de hoogte gehouden van de ontwikkellingen in Noord-Holland Noord. Wie weet zal een aantal binnenkort hier zijn of haar gedroomde baan vinden.

Na de Agriboard hebben de studenten een bezoek gebracht aan diverse interessante bedrijven in de regio onder andere: Proeftuin Zwaagdijk, Hessing Supervers en Dekker Chrysanten.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl