Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 04 juli 2013 Port of Den Helder ontwikkelt kades en bedrijventerreinen

Gemeente Den Helder logoBron: Gemeente Den Helder - NV Port of Den Helder is sinds vorige week officieel eigenaar van de gemeentelijke kades en diverse bedrijventerreinen. De officiële 'Inbrengakte N.V. Port of Den Helder' is op 28 juni 2013 getekend door havenwethouder Kees Visser en Martin Bosch, algemeen directeur van het Havenbedrijf.

Een van de eerste grote klussen van het Havenbedrijf binnen de gemeente Den Helder is de ontwikkeling en uitbreiding van het bedrijventerrein Kooypunt. Dit havengerelateerde bedrijventerrein vlakbij Den Helder Airport groeit uit zijn jas. Voor de nieuwe kavels is al veel belangstelling. De verkoop van deze kavels is reeds gestart.

De haven van Den Helder is de economische motor van de Kop van Noord-Holland.

Samen met het bedrijfsleven, regiogemeenten, de Koninklijke Marine, onderzoeksinstituten en het onderwijs werken de gemeente en Port of Den Helder stevig aan het benutten van de mogelijkheden voor economische groei en werkgelegenheid. En met succes: Den Helder is hard op weg om de positie als dé kennis- en servicehaven op het gebied van offshore energie en defensiegerelateerde industrie voor de Noordzee verder te versterken.

(Text: PAS Publicatie)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl