Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 07 mei 2013 Voorbereidingen businessplan Agritech Campus NHN (ATC) gestart

Op 18 februari 2013 is het startsein gegeven voor het opstellen van een businessplan voor de Agritech Campus NHN (ATC). Het businessplan zal beschrijven wat de relatie is tussen de landelijke ontwikkelingen en de regionale vraag naar toegevoegde waarde. Een stuurgroep, onder leiding van Rien van Tilburg namens de Agriboard, begeleidt het traject namens de Agriboard.

Nico van Hemert, consultant bij Strategy on Demand en Martijn Grosmann, projectleider bij het Clusius College, zullen de komende maanden ruim 30 vooraanstaande ondernemers, managers, directieleden, bestuurders en professoren van agrarische organisaties interviewen om een gedeeld beeld te vormen van de wensen en eisen van de nieuwe samenwerkingsvorm.

De sterke punten kunnen verder ontwikkeld worden door middel van een grondige analyse, bijvoorbeeld "Hoe sluiten we aan bij het Centrum voor Innovatief Vakmanschap Tuinbouw & Uitgangsmaterialen (CIV T&U), het Centre of Expertise en de andere Greenport regio's?". Het uitgangspunt is om Noord-Holland Noord als kennisintensieve regio te blijven stimuleren en de kennis te behouden.

De Agritech Campus NHN zal richting geven aan alle activiteiten die voor een structurele samenwerking tussen de agribusiness, het onderwijs en de overheden nodig zijn. Naast de interviews zullen in twee workshoprondes uitgangspunten worden opgesteld voor de inhoud van het businessplan. Veel aandacht zal uitgaan naar de demografische ontwikkeling van Noord-Holland Noord in relatie tot de arbeidsmarktontwikkeling. Daarbij wordt gebruik gemaakt van actuele arbeidsmarktrapportages. Het businessplan voor de Agritech Campus is voor de zomer klaar. (Bron: Agriboard.nl)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl