Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 07 mei 2013 Leisure Board Noord-Holland maakt vliegende start

Op donderdagmiddag 25 april 2013 hebben alle leden van Leisure Board de samenwerkingsovereenkomst getekend. De leden die vanuit diverse sectoren de ondernemers, overheid en onderwijs vertegenwoordigen, de zogenaamde triple helix zijn enthousiast en doelgericht van start gegaan. In diverse werkgroepen worden urgente onderwerpen opgepakt onderleiding van de voorzitter, gedeputeerde Jan van Run. De vrijetijdseconomie speelt een belangrijke rol in de regio Noord-Holland Noord: Leisure Board staat tweede in de lijst van alle clusters als het gaat om het aantal fulltime-equivalent (fte) medewerkers en zorgt daarmee voor 5.2% van de werkgelegenheid in de regio NHN.

Leisure Board heeft een aantal urgente onderwerpen waarmee samen met de st. Vrijetijdsindustrie NHN en het Professionele Netwerk de energie op gericht wordt. De aanzet voor de uitgangspunten voor de toeristische positionering van de regio is geformuleerd en de uitwerking voor de destinatiemarketing strategie zal deze zomer gereed komen. Om optimale ruimtelijke randvoorwaarden voor de sector te creëren wordt ingezet op pilot projecten. Hiervoor zet de st.

Vrijetijdsindustrie NHN zich in door een aantal ondernemers in de ruimtelijke ordeningsprocedures te monitoren. Tevens wordt er gewerkt aan de organisatie van een werkcongres in het najaar, waarbij resultaten van diverse onderzoeken en de pilots zal leiden tot de discussie over verschillende oplossingsrichtingen voor de gesignaleerde knelpunten.

Leisure Board is een samenwerking van de triple helix (ondernemers, overheid en onderwijs) in de regio Noord-Holland Noord en heeft als missie: een gezonde leisure sector met een breed gedragen visie en een effectieve positionering van de regio door het verbinden van bestaande middelen en kwaliteiten. De professionals van diverse organisaties betrokken bij de vrijetijdsindustrie in de regio, vormen het Professionele Netwerk. Zij zijn actief in diverse werkgroepen en voeren activiteiten uit om de gestelde doelen te bereiken. (bron: Leisure Board Noord-Holland)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl