Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 22 april 2013 ISD Kop van Noord-Holland (ISD-KNH): Dienstverlening via social media

De wereld om ons heen verandert snel. Door de komst van nieuwe technieken en toepassingen zoals sociale media, open data, etc. gaan sociologie en technologie steeds meer hand in hand. De ISD Kop van Noord-Holland (ISD-KNH) kan hierbij niet achterblijven en gaat de dienstverlening ook via social media inzetten.

De ISD-KNH is nu ook actief op Facebook (www.facebook.com/isdnoordkop). Op deze pagina kunnen werkzoekenden tips en handige weetjes uitwisselen betreft het solliciteren.

Daarnaast kunnen werkzoekenden hierop terecht voor sollicitatietips en budgettips.

Ook op Twitter is de ISD-KNH actief. Voor vragen over inkomen en schuldhulpverlening kan men terecht bij de WWB_fluisteraar ().

De consulenten van de ISD-KNH zijn hierop bereikbaar.

Om de dienstverlening via social media feestelijk in te luiden is de ISD-KNH gestart met een receptenactie. Mensen kunnen hun budgetrecept naar de ISD-KNH doorsturen en een diner voor twee winnen. De beste recepten worden gebundeld in een (gratis) online kookboekje.

Recepten kunnen worden doorgeven via Facebook of via

Binnenkort zal er ook een app van de ISD-KNH uitkomen.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl