Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 16 mei 2012 Netwerkbijeenkomst toeristische ondernemers Den Helder dinsdag 29 mei 2012

Ondernemers uit de private en publieke toeristische sector gaan samen met de gemeente aan de slag. En samenwerken begint met elkaar leren kennen. Daarom organiseren we voor dinsdag 29 mei 2012 een eerste netwerkbijeenkomst over toerisme en recreatie in Den Helder. Iedereen die iets met toeristen heeft, is van harte uitgenodigd om mee te praten over de kansen en mogelijkheden die er voor ondernemers en onze stad liggen.

Het seizoen is begonnen! Opnieuw komen veel toeristen naar Den Helder. Dat is een goede zaak. En het zou natuurlijk mooi zijn als we ons toeristisch aanbod nog verder kunnen verbeteren. En daar hebben we elkaar bij nodig.

Wat mag u verwachten?

Waarover praten wij?

Aanmelden

Iedereen is van harte welkom mee te praten. Wilt u zich in verband met de catering van te voren aanmelden bij één van de adviseurs van het cluster Toerisme, Recreatie en Erfgoed? Cees Kooy: of tel. 0223 — 678 834 Willem Stam: of tel.0223 — 678 820 Mary Laan: of tel. 0223 — 678 838.

Heeft u nog vragen? Wilt u gespreksonderwerpen of uw aanwezigheid aanmelden? Neem dan met één van hen contact op. U kunt zich ook opgeven via Twitter door het volgende bericht te plaatsen: ik ga naar het #toeristischnetwerkDH op 29 mei.

Volg de discussie op Twitter

Volg ons op Twitter op @PRETDenHelder en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes!

Programma dinsdag 29 mei 2012

(Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl