Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 27 november 2009 Beste van Noord-Holland onderneming gezocht, inschrijven tot 31 december 2010

De prijs voor de Beste Onderneming van Noord-Holland wordt op 23 maart 2010 uitgereikt. Ondernemers kunnen zich hier nog voor opgeven.

Tijdens een gala-evenement reikt gedeputeerde Jaap Bond de prijs uit aan de beste onderneming van de provincie. Ondernemers die kans willen maken op de titel: 'Beste Onderneming van Noord-Holland 2009/2010', melden zich aan via www.ovnh.nl. Het is ook mogelijk om een onderneming voor te dragen.

Verkiezing in 4 stappen:

1. Tot 31 december 2009 kunnen ondernemingen zich aanmelden. Vervolgens vindt een eerste selectie plaats op basis van de gestelde criteria (tenminste 3 jaar ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, minimaal 5 personen fulltime in dienst, positief bedrijfsresultaat en uitzicht op continuïteit).

2. De geselecteerde ondernemingen worden gevraagd een lijst in te vullen en jaarcijfers toe te sturen ter voorbereiding op het bedrijfsbezoek door een team van deskundigen.

3. De provincie is onderverdeeld in 10 regio's. De jury streeft ernaar om per regio een bedrijf te selecteren dat meedingt naar de hoofdprijs. Daarnaast heeft de jury de mogelijkheid om wildcards toe te wijzen. Op basis van de bezoeken nomineert de jury bedrijven voor de verkiezingsavond in maart.

4. Op de verkiezingsavond strijden de 10 genomineerden om de titel: Beste Onderneming van Noord-Holland 2009/2010. Op grond van de presentatie op die avond en alle verkregen informatie kiest de jury een winnaar.

Verdere informatie, het reglement en de deelnameformulieren zijn te vinden op: www.ovnh.nl. (Bron: prov. nh)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl