Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 17 november 2009 Medische sector uit Noord-Holland Noord onder de aandacht in China

Holland Health, de belangenbehartiger van de medische sector in Noord-Holland Noord, gaat mee met de Handelsmissie naar China. Deze Handelsmissie wordt geleid door Frank Heemskerk, staatssecretaris van Economische Zaken.

Frank Willenborg, projectmanager van Holland Health, gaat tijdens deze reis voor onze regio contacten leggen op het gebied van medische bedrijven en medische universiteiten. Onder andere om import- en exportmogelijkheden te onderzoeken en uitwisseling van kennis en studenten op te zetten. Kennisuitwisseling op het gebied van Nucleaire Geneeskunde, Nanotechnologie, Point of Care Diagnostics (zoals testen voor suikerziekte etc.) waarin wij ons als regio onderscheiden.

Aan de handelsmissie neemt ook gedeputeerde Jaap Bond, die de Provincie Noord-Holland vertegenwoordigt, deel. Het gezelschap vertrok zaterdag 14 november 2009 naar Sjanghai. Het programma leidt ook naar Qindao, Jinan en als laatste Bejing. (Bron: Persbericht Holland Health).

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl