Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 11 november 2009 Lezing: Behaal met minimale inspanning maximaal resultaat - 30 november 2009

Hoe efficiënt ben jij in je werk en wat betekent dat voor jouw resultaten? Kom maandag 30 november naar de Interactieve lezing van het Jong MKB Noordwest-Holland (NWH). Deze avond zal je inspireren om nog efficiënter te werken en je resultaten te maximaliseren.

Frank Meeuwsen (1973) is een zelfbenoemde digitale bohémien. Met zijn eigen adviesbureau, The Incredible Adventure starts here... adviseert hij op het gebied van digitale communicatieconcepten en nieuwe media strategie.

Verder is Frank een van de oprichters van Lifehacking.nl . Op deze populaire weblog vind je dagelijks tips en inzichten om je werk zo efficiënt mogelijk te doen en je leven zo in te richten dat je met minimale inspanning een maximaal resultaat kunt halen. Op 30 november komt Frank Meeuwsen ons live inspireren.

Deelnemen

Wil jij als ondernemer graag leren om efficiënter te werken? Neem dan deel aan deze waardevolle interactieve lezing 'Hoe werk je zo efficiënt mogelijk' op 30 november 2009 van 19.30u. tot 22.00u. bij Rabobank Noord-Holland Noord, Verkeerstorenweg 3, Den Helder. Meld je aan via www.jongmkbnwh.nl of via 0226-317724.

Kennis van ondernemen

Met de juiste informatie op zak haal je meer uit je onderneming. Daarom organiseert Jong MKB NWH jaarlijks diverse workshops. Deze informatieve events zijn praktisch van aard en en verbreden je persoonlijke en zakelijke horizon. Zo leer je bij ons bijvoorbeeld je onderhandelingstechnieken verbeteren of beter beleggen. Ook nemen we regelmatig een kijkje in de keuken van een toonaangevend bedrijf en organiseren we netwerkevents. Kortom: kennis waar je wat aan hebt als ondernemer.

Jong MKB NWH: de schakel in je netwerk

Word je lid van Jong MKB NWH, dan word je onderdeel van een ondernemersnetwerk dat inzet op persoonlijk contact. Door hierin te investeren, leer je ondernemers kennen die open staan voor kennisuitwisseling. En krijg je op een persoonlijke manier toegang tot het netwerk achter het netwerk. Hierdoor gaan deuren echt gemakkelijker voor je open. Investeer je in Jong MKB NWH, dan zet je in op persoonlijke én zakelijke ontwikkeling.

Drie keer kosteloos kennismaken

Om de meerwaarde van een goed netwerk te ervaren, nodigt Jong MKB NWH geïnteresseerde ondernemers uit om drie keer kosteloos deel te nemen aan onze bijeenkomsten. Deze events hebben een telkens wisselend onderwerp, waarin informatieoverdracht, persoonlijke ontwikkeling en het verdiepen van je netwerk centraal staan. Meer informatie over een lidmaatschap en onze bijeenkomsten vind je op www.jongmkbnwh.nl.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl