Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 11 november 2009 Dag van LTO Noord Noord-Holland op 9 december 2009

LTO Noord Noord-Holland organiseert op woensdag 9 december 2009 voor de vierde keer de Dag van LTO Noord. We zijn te gast bij Bejo Zaden in Warmenhuizen.

We hebben een informatief en ontspannend programma voor u samengesteld dat volledig in het teken staat van ondernemen. Dat is in deze tijd best een uitdaging.

Er moeten keuzes gemaakt worden. Welke richting wilt u op met uw bedrijf en uw gezin? Richt u zich op schaalvergroting, specialisatie of verbreding? Of wordt besloten het bedrijf te beëindigen? Hoe maakt u de juiste keuzes? Belangrijke vragen waar veel ondernemers mee bezig zijn.

Anton de Boer, organisatiedeskundige en o.a. gespecialiseerd in familiebanden, kan precies uitleggen wat er allemaal komt kijken bij het maken van keuzes, zowel zakelijk als persoonlijk. Tijdens een forumdiscussie met medewerking van Bennie Jolink (zanger van Normaal) gaat hij hier samen met vier Noord-Hollandse ondernemers dieper op in. Aan het eind van de dag heeft u genoeg stof om over na te denken.

Aanmelden voor de Dag van LTO Noord kan tot 5 december vai e-mail:

Gelieve aan te geven met hoeveel personen u komt (i.v.m. lunch en rondleiding bij Bejo) (Bron: LTO Noord)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl