Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 09 september 2009 Jobsfair Den Helder op 1 oktober 2009

Op donderdag 1 oktober 2009 organiseren UWV WERKbedrijf en gemeenten de zevende editie van de jaarlijkse Landelijke Banenmarkt. De banenmarkt is dé ontmoetingsplek voor werkzoekenden en werkgevers. Op het evenement worden allerlei activiteiten georganiseerd om de kans op werk te vergroten. In de Noordkop bundelen de vestigingen van het WERKbedrijf Den Helder, Schagen en Den Burg de krachten met de Jobsfair Noordkop.

Op de Jobsfair Noordkop slaan zij met meer dan 25 verschillende werkgevers de handen ineen om de naar verwachting 1000 werkzoekenden te matchen aan meer dan 450 vacatures. Daarnaast komen een groot aantal opleidingsinstituten, re-integratiebureaus en andere partijen zich aan de bezoekers presenteren.

Verder kunnen bezoekers onder meer met competentietests hun verborgen talenten ontdekken, workshops volgen, een CV-specialist raadplegen en speeddaten met werkgevers. Kortom, de banenmarkt biedt kansen voor iedereen.

Door middel van extra ludieke attracties speelt de Jobsfair in op het thema van de dag: de rit van je leven naar de baan van je leven!

De 'Jobsfair Noordkop' wordt van 14 uur tot 20 uur gehouden in Studio 62 en de Bazaar op Willemsoord Den Helder. Iedereen die op zoek is naar (ander) werk is welkom en de toegang is gratis. (Bron: Regionaal Platform Arbeidsmarktbeleid Noord-Holland Noord)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl