Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 26 augustus 2009 Grootschalig Techno-event (hoogwaardige techniekbedrijven) in Wieringerwerf op donderdag 1 en vrijdag 2 oktober 2009

Het TECHNO-EVENT is een grootschalig tweedaags evenement rond hoogwaardige techniekbedrijven uit Noord Holland-Noord, waarbij alles in het teken van techniek en innovatie staat. Techno-Event vindt plaats op donderdag 1 en vrijdag 2 oktober 2009 op het bedrijfsterrein van HGG Group in Wieringerwerf (langs de A7). Doelstellingen zijn de maakindustrie in Noord Holland-Noord op de kaart zetten, het imago van de techniek verbeteren en laten zien dat de maakindustrie nog steeds behoort tot de meest dynamische, creatieve en vernieuwende sectoren van de Nederlandse economie. Tijdens het TECHNO-EVENT vinden vele activiteiten plaats:

Donderdag 1 en vrijdag 2 oktober de TechnoBeurs, een bedrijvenbeurs waar ca. 30-40 hoogwaardige technische bedrijven uit de regio zich presenteren met hun innovatieve producten.

Donderdagmiddag (15.00-18.00 uur) het symposium "Techniek zet Noord Holland-Noord op de kaart!" waarin het economisch en maatschappelijk belang van de technische industrie voor Noord Holland-Noord zichtbaar wordt gemaakt. Politici en beleidsmakers maken kennis met regionale innovatieve bedrijven en worden ertoe aangezet om de komende jaren beslissingen te nemen waardoor het ondernemingsklimaat voor industriebedrijven verbetert. O.m. Tweede- Kamerleden Ton Elias, Fred Teeven en gedeputeerde Jaap Bond zijn aanwezig.

Op donderdag- en vrijdagochtend krijgen havo-vwo-mbo+-leerlingen en hbostudenten de gelegenheid kennis te maken met de bedrijven op de TechnoBeurs en de beroeps- en opleidingsmogelijkheden in de techniek.

Donderdagavond vinden tijdens de kookworkshops met een topkok speeddatesessies plaats waarbij hbo- en mbo 4 studenten techniek kennis maken met potentiële werkgevers.

Diverse themabijeenkomsten en workshops voor ondernemers over actuele thema's, zoals innovatief ondernemen in crisistijd, aansprakelijkheidsrisico's, productiviteits-verbetering, exportmogelijkheden, duurzaam ondernemen etc.

Rasondernemer Hennie van der Most reikt vrijdag middag de TechnoParelbokaal uit aan het meest innovatieve bedrijf van de TechnoBeurs.

Doe mee met TECHNO-EVENT en zet de techniek in Noord Holland-Noord op de kaart. Noteer donderdag 1 en vrijdag 2 oktober alvast in uw agenda! Techno-Event NHN 2009 is een initiatief van een aantal technische bedrijven, Koninklijke Metaalunie, UNETO-VNI, FME/CWM, Kamer van Koophandel NWH, Ontwikkelingsbedrijf NHN, Syntens en Technocentrum NHN. Techno-Event wordt ondersteund door Dutch Green Technology, STAN, RPA , BureauTop, OOM. (Bron: KvK Noordwest-Holland)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl