Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 25 augustus 2009 Drie thema-avonden over de lokale economie in Zijpe op 9, 10 en 14 september 2009

In het coalitieprogramma van Zijpe "Bouwend voort" 2006-2010 zijn een aantal actiepunten opgenomen rondom het economische beleid. Het gaat dan o.a. over het aantrekken en behouden van werkgelegenheid, het scheppen van een goed ondernemersklimaat, het behouden van een concurrerende positie op de recreatie- en toeristenmarkt, het verbeteren van de bereikbaarheid van de kust en de zorg voor een veilige infrastructuur.

De gemeente Zijpe heeft ETIN-adviseurs de opdracht gegeven om een nota Economische Zaken voor te bereiden. Om uiteindelijk met een definitieve nota te komen is het van belang om met belanghebbenden te praten over de mogelijkheden maar ook onmogelijkheden in onze gemeente.

Hiervoor organiseren wij 3 thema-avonden: ††††††††††† ††† ††††† ††† ††

De avonden beginnen allemaal om 19.15 uur en vinden plaats in het gemeentehuis van Zijpe, aan de Schagerweg 97 in Schagerbrug.

Indien u van plan bent om deel te nemen aan één of meerdere bijeenkomsten wordt u verzocht om hierover contact op te nemen met onze bedrijfscontactfunctionaris Menno Bes via het telefoonnummer (0224) 574 100.

Op deze wijze kunnen wij een goede inschatting maken van het aantal te verwachten personen.

Mocht u op voorhand al vragen hebben kunt u die ook richten aan Menno Bes. (Bron: Gemeente Zijpe)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl