Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 19 augustus 2009 1 oktober 2009 landelijke banenmarkt: voor ondernemers en werkzoekenden

Op donderdag 1 oktober 2009 van 14.00 uur tot 20.00 uur kunnen werkgevers persoonlijk kennismaken met werkzoekenden. Op de Landelijke Banenmarkt komen zij in contact met werkende en niet-werkende werkzoekenden. De Landelijke Banenmarkt wordt ieder jaar druk bezocht door starters en mensen met ervaring en opleiding. Ook de talenten van mensen die al langer op zoek zijn naar werk of van mensen met een arbeidshandicap kunnen van grote waarde voor een organisatie zijn.

Voor deze kandidaten kunnen werkgevers in veel gevallen in aanmerking komen voor interessante (financiële) regelingen. Naast vele andere werkgevers zijn ook het WERKbedrijf, gemeenten, opleiders en intermediairs prominent aanwezig. Kortom: de Landelijke Banenmarkt 2009 biedt kansen om nieuwe medewerkers te ontmoeten.

Hebt u algemene vragen of opmerkingen over de Landelijke Banenmarkt 2009? Neem dan telefonisch contact op met 0800 - 8001 (bereikbaar op werkdagen van 8.00 uur tot 17.00 uur). De Landelijke Banenmarkt wordt georganiseerd door UWV WERKbedrijf en uw gemeente.

(Bron: UWV WERKbedrijf, Regionaal Platform Arbeidsmarktbeleid Noord-Holland Noord)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl