Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 22 juli 2009 NHN: Stimuleren kleinschalige logiesaccommodatie in Noord-Holland Noord

Toerisme en recreatie zijn sinds jaar en dag belangrijke pijlers onder de economie van Noord-Holland Noord. Voldoende logiesaccommodatie van een goed niveau is een belangrijke voorwaarde om (meer) toeristen en recreanten aan te trekken.

Op dit moment is het aanbod van kleinschalige maar kwalitatief goede accommodaties in vrijwel de hele regio nog beperkt. Om de ontwikkeling van logiesaccommodaties te stimuleren wil NHN samen met de gemeenten in Noord-Holland Noord in het najaar een aantal bijeenkomsten organiseren. Doel is belangstellende burgers te informeren over de mogelijkheden om zelf kleinschalige logiesaccommodaties te realiseren of uit te breiden.

De onderwerpen die op de bijeenkomst behandeld worden zijn o.a. wet- en regelgeving, marketing, kosten en baten, ondersteuning van koepelorganisaties, gastheerschap, tips and tricks etc.

Voor meer informatie bel Adriana Stam, 06-17419102 (Bron: NHN Nieuwsbrief)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl