Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 06 mei 2009 ATO NH is voornemens eind mei 2009 de aanbesteding te doen voor twee gebouwen

Eerst zal een extra hal worden gebouwd met dezelfde grootte als de Harakosan-hal. Deze nieuwe hal zal plaats bieden aan startende ondernemers die een ruimte nodig hebben die iets meer is dan een mooie garage.

De starters kunnen gebruik maken van kennis die in ATO aanwezig is. Ook zijn er dan ruimtes beschikbaar waarbij een kantoor functie kan worden gekoppeld.

Het tweede kantoor zal een kantoor zijn met dezelfde uitstraling als het huidige ATO kantoor. Wij verwachten eind 2009 de gebouwen in gebruik te kunnen nemen. (Bron: ATO Noord Holland)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl