Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 24 Februari 2009 Bestuurlijke bijeenkomst bedrijventerreinen 10 maart 2009

Samen met de provincie organiseert NHN op 10 maart een bestuurlijke bijeenkomst voor statenleden, wethouders, raadsleden, ambtenaren en vertegenwoordigers van het georganiseerde bedrijfsleven over de behoefte aan en de (her)ontwikkeling van bedrijventerreinen.

Het onderwerp is uiterst actueel, zowel op nationaal, provinciaal als regionaal niveau. Een sleutelrol speelt het nieuwe beleid "Mooi Nederland", waarmee de ministeries van VROM en EZ de verrommeling van het landschap willen tegengaan. Op dit moment wordt er gewerkt aan een convenant tussen rijk en provincies over de aanpak van bestaande en de planning van nieuwe bedrijventerreinen.

De provincie krijgt daarin een regisserende taak. Gemeenten wordt gevraagd om de uitvoering van het beleid in samenwerking op te pakken, gefaciliteerd door regionale ontwikkelingsbedrijven zoals NHN. Op 10 maart worden de actuele behoefteramingen en het nieuwe beleid voor bedrijventerreinen gepresenteerd.

Bel voor meer informatie met Bert Cozijnsen, 06-33817836 of met Cees Brinkman, 06-33817886. (Bron: Ontwikkelingsbedrijf NHN)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl