Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 18 Februari 2009 Presentjes voor ondernemers Helderse binnenstad - dinsdagavond 24 februari 2009

Een cadeau ter waarde van € 125,-- en een winkel die veiliger is. Dat is wat de binnenstadondernemers krijgen aangeboden tijdens een bijeenkomst in het stadhuis van Den Helder op dinsdagavond 24 februari. Ze krijgen dan van het Hoofdbedrijfschap Detailhandel meer te horen over de mogelijkheden voor een gratis veiligheidscheck in hun winkels, een gratis website voor de HOB (Helderse Ondernemersvereniging Binnenstad) en een nazorgtraject bij winkeldiefstal. Die avond zijn ook twee medewerkers van de politie Noord-Holland Noord aanwezig die de middenstanders meer vertellen over het gebruik en de werking van de camera’s in de binnenstad en het belang van het doen van aangifte. Vanzelfsprekend zijn alle ondernemers uit de binnenstad dinsdag 24 februari van harte welkom. De bijeenkomst begint om 18.45 uur. Koffie, thee en broodjes staan klaar vanaf 18.15 uur!

De ondernemersbijeenkomst wordt gehouden in het kader van het Project Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO). Het KVO is een samenwerkingsverband van verschillende instanties. In het KVO-project hebben de Helderse Ondernemersvereniging Binnenstad (HOB), de Vereniging van Eigenaren Commercieel Onroerend Vastgoed (VECOB), de politie, brandweer en de gemeente een plan van aanpak uitgewerkt om criminaliteit, onveiligheidsgevoelens (van bezoekers en winkelpersoneel) en overlast in de binnenstad tegen te gaan.

De maatregelen moeten de binnenstad veiliger maken en richten zich vooral op de meest urgente problemen in de binnenstad: zwerfvuil en graffiti, hangjongeren en alcoholverslaafden, onvoldoende verlichting, winkeldiefstal en onvoldoende toezicht en controle. Bij de concrete acties werken alle instanties nauw samen maar iedere organisatie heeft daarin een eigen taak. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl