Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 28 Januari 2009 Gemeente Den Helder staat garant voor lening Willemsoord BV

Het college van burgemeester en wethouders van Den Helder wil garant staan voor een lening van Willemsoord BV aan Friends@51 BV de restaurantfunctie gecombineerd met een werk- en leervoorziening (het concept Colour Kitchen) op Willemsoord realiseren.

Willemsoord BV heeft in december ingestemd met de vestiging van deze restaurantfunctie in gebouw 51. De realisatie door Friends@51 BV vraagt een investering van 1,4 miljoen euro. Willemsoord heeft besloten Friends @51 BV een lening te verstrekken van maximaal 950.000 euro. Willemsoord BV heeft de gemeente gevraagd garant te staan voor deze lening. Door de garantstelling van de gemeente kan Willemsoord BV voor dit doel geld lenen bij de BNG (Bank Nederlandse Gemeente) tegen gunstiger voorwaarden dan de markt kan bieden.

De gemeenteraad wordt gevraagd of zij kunnen instemmen met die voorstel conform de wensen- en bedenkingenprocedure. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl