Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 11 Juni 2003 Nieuwe samenstelling en nieuwe voorzitter Stuurgroep Noordwest 8

De afgelopen periode is de samenstelling van de Werk- en Stuurgroep Noordwest 8 verbreed.

Naast de drie centrumgemeenten (Alkmaar, Den Helder en Hoorn) en de drie regio's (Kop van Noord-Holland, Noord-Kennemerland en West-Friesland) zijn de volgende partijen tot de werk- en stuurgroep toegetreden:

Daarnaast is een vertegenwoordiger, die namens de partijen werkzaam is op de beleidsterreinen van de sociale infrastructuur, uitgenodigd in Noordwest 8-verband te gaan deelnemen.

Doel van de verbreding van de stuurgroep is het organiseren van één (ronde) tafel waar alle zaken met betrekking tot de ruimtelijk-economische vraagstukken in Noordwest Holland aan de orde kunnen komen en waaraan alle prominente partijen deelnemen, die bij de ruimtelijke ontwikkelingen in het gebied zijn betrokken. Alle partijen zitten op basis van gelijkwaardigheid in de stuurgroep. De formele besluitvorming over Noordwest 8-initiatieven vindt plaats in de 30 gemeenteraden.

Nieuwe voorzitter

Voormalig gedeputeerde, de heer drs. Bob Verburg, heeft onlangs het voorzitterschap van de Stuurgroep Noordwest 8 overgenomen van de heer drs. Han ter Heegde, burgemeester van Langedijk. Hiermee heeft de stuurgroep de door haar gewenste onafhankelijke voorzitter gekregen. Deze zal in de komende maanden eerst werkbezoeken brengen aan alle afzonderlijke partners in de stuurgroep en hun achterbannen. (Bron: MKB Noordwest Holland)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl