Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 05 December 2001 Website voor Bedrijfsopleidingen Noord-Holland Noord

Meer dan 350 opleidingen en cursussen voor het MKB in de regio

De website voor Bedrijfsopleidingen Noord-Holland Noord biedt u als MKB-ondernemer op een snelle en efficiënte wijze een actueel overzicht van een zeer groot aantal opleidings- en cursusmogelijkheden in de regio Noord-Holland Noord. Voor zowel u als ondernemer als voor uw werknemers.

Een paar keer klikken en u bent volledig op de hoogte van o.a. startdatum, plaats, duur en kosten van de cursus die u zoekt. En desgewenst kunt u zich meteen al opgeven.

Voor aanvullende detailinformatie zijn directe links met de deelnemende opleidingsinstituten opgenomen. Tevens kunt u gericht vragen stellen over de cursussen.

In het zoekprogramma zijn alleen de cursussen opgenomen uit het vaste programma van de deelnemende scholen. Alle scholen kunnen naast dit standaard programma ook cursussen op maat leveren die geheel zijn toegespitst op uw bedrijf of bedrijfstak.

De site is te vinden op: http://www.bedrijfsopleidingen-nhn.nl/

Deze website is een initiatief van het Regionaal Platform Werk en Inkomen Noord-Holland Noord en is uitgevoerd door Maris.

Deelnemende Opleidingsinstituten

In de regio Noord-Holland-Noord zijn voor het MKB diverse opleidingsinstituten aanwezig, die hun opleidingen via deze gezamenlijke website overzichtelijk maken:

Voor meer informatie kunt u de website http://www.bedrijfsopleidingen-nhn.nl/ bezoeken.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

a