Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 25 October 2001 Bioscoop Rialto in Den Helder gaat sluiten

Den Helder - Bioscoop Rialto gaat sluiten zodra zich een goede koper meldt. Eigenaar J. Weber voelt zich daartoe gedwongen door de komst van de megabioscoop op de Oude Rijkswerf Willemsoord.

Rialto heeft volgens Weber geen bestaansrecht naast de megabioscoop met zes zalen, die in het jaar najaar van 2003 voor publiek open moet gaan.
Weber wil zijn theater verkopen zodra dat kan. "Er is een ongezonde situatie geschapen. Als we het rond de één miljoen gulden kwijt kunnen, doen we dat."

Cinema Zevenskoop in Den Helder denkt de slag met de megabioscoop te doorstaan door de gezelligheid en kleinschaligheid van het theatertje aan Weststraat te benadrukken.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl