Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 22 October 2001 Newmonday.com stopt met activiteiten

VNU en Randstad Holding hebben besloten de activiteiten van de carriŤre-site newmonday.com per 1 november 2001 te beŽindigen. Beide ondernemingen hebben een belang van ieder 50% in de joint venture.

Newmonday.com, een online loopbaancentrum voor hoger opgeleiden, is actief in Nederland, Groot-BrittanniŽ, BelgiŽ, Frankrijk, ItaliŽ en Spanje. In totaal zijn er ongeveer 140 mensen werkzaam.

Als gevolg van sterk gewijzigde omstandigheden op de arbeidsmarkt bleef de omzet van newmonday.com achter bij de verwachtingen. VNU en Randstad Holding zien daardoor onvoldoende perspectief om gezamenlijk de activiteiten van de carriŤre-site voort te zetten.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl