Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 17 October 2001 Creativiteit thema van Breaking Out 2001

Breaking Out, hét trefpunt voor startende en doorstartende ondernemers, vindt op 30 oktober weer plaats in de Rai in Amsterdam. Een dag om contacten te leggen en inspiratie op te doen, samen met honderden andere ondernemers. Een zeer gevarieerd programma, volop mogelijkheden om van gedachten te wisselen met de andere aanwezigen en een rijke schakering aan topcoaches- van Robert Benninga en Emile Ratelband tot Hans Breukhoven en Karen Romme. Breaking Out staat dit jaar in het teken van Creativiteit.

Ondernemen = creativiteit

Creativiteit is een van de belangrijkste pijlers voor het succes van een onderneming. Het runnen van een eigen bedrijf getuigt op zicht al van creativiteit: kansen zien in de markt, onderscheiden van anderen, geloof in eigen kunnen en hebt ideeën van aanpak. Ongeacht het product of de dienst, de branche, de omvang van bedrijf en ambities: creativiteit is in alle aspecten van iedere onderneming aanwezig. En minstens zo belangrijk: creativiteit maakt werken vooral ook leuk. Omdat het verfrissend is, verrassend kan zijn en voorkomt dat werken saai en onnodig routineus wordt.

Counsel the Coaches

Meer dan 40 topcoaches zijn te raadplegen tijdens Breaking Out. Over creativiteit, maar ook over andere zaken die 'nieuwe' ondernemers graag verhelderd willen zien. De meeste coaches zijn zo enthousiast dat ze elk jaar weer veel plezier hun medewerking verlenen en hun dag geheel aan de deelnemers beschikbaar stellen. 'Counsel the Coaches' is interactief bezig zijn in kleine groepjes. De coaches zijn afkomstig uit uiteenlopende branches en uit alle hoeken van Nederland.

Breaking Out had in 2000 een recordaantal bezoekers. 800 ondernemers hebben inspiratie, energie en nieuwe ideeën opgedaan. De reacties vorig jaren waren als vanouds 'inspirerend', 'motiverend', 'zeer goede dag om te netwerken'.

Breaking Out is een initiatief van ABN Amro, Kamer van Koophandel, Syntens innovatienetwerk voor ondernemers, Ministerie van Economische Zaken, Vuurwerk Internet en Business Wire. Meer informatie is te vinden op www.breakingout.nl hier kunt u zich ook aanmelden.

Voor meer informatie over Breaking Out 2001 kunt u contact opnemen met Dicky van den Broek, Kamer van Koophandel Amsterdam (020) 531 43 01 of e-mail: d.vandenbroek@breakingout.nl.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl