Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 08 October 2001 Haven- en Scheepvaartvereniging "Den Helder" start met website

De Haven- en Scheepvaartvereniging "Den Helder" is opgericht in 1985. Het voornaamste doel is het behartigen van de belangen van de aangesloten leden. De leden zijn onder meer (lokale) scheepseigenaren, oliemaatschappijen, toeleveranciers voor de (offshore) oil- en gas- en aanverwante industrieen, scheepsagenten, scheepswerven, (lokale) overheden, wetenschappelijke en trainings instituten en andere geintereseerde organisaties.


Tevens promoot de vereniging de maritieme en offshore activiteiten in de regio Den Helder. Regionaal werkt het nauw samen met de gemeente Den Helder, en landelijk met de IRO, de nederlandse branchevereniging voor toeleveranciers voor de olie- en gasindustrie.

De HSV Nieuwsbrief op Internet als onderdeel van de site van Den Helder Offshore Logistics and Service Center was er al, en is te vinden op www.hsvdenhelder.nl. Op deze website is ook het complete archief te vinden van alle voorgaande edities.

Voor meer informatie over de HSV kunt u de site bezoeken op www.hsvdenhelder.nl of u kunt contact opnemen met:

Haven- en Scheepvaartvereniging "Den Helder" (HSV)
Postbus 6015
1780 KA Den Helder
Tel (+31) 223 - 61 58 10
Fax (+31) 223 - 61 58 13
WWW www.hsvdenhelder.nl

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl