Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 6 oktober 2000 Toch nog geen MER voor wasstraat SOS

DEN HELDER - Voor ondernemer J. Sprengers blijft onzekerheid bestaan over de toekomst van zijn wasstraat op het Kooypunt Eerder was gezegd, dat als de MER (Milieu Effect Rapportage) positief is, de meerderheid van de Helderse gemeenteraad akkoord gaat met de verkoop van 40.000 m2 grond op het industrieterrein Kooypunt aan Sprengers Oilfield Services. De verkoop zou dus aan strenge voorwaarden verbonden zijn.

Achteraf blijkt, dat b en w eerst met Sprengers om tafel gaan zitten om onder meer te praten over de verantwoordelijkheid voor eventuele planschadvergoedingen. Daarna gaat het plan opnieuw de besluitvorming in.

Sprengers zelf zegt ‘er behoorlijk klaar mee te zijn’. Als er geen principeovereenkomst komt, gaat hij niet over tot de MER. Dit onderzoek kost hem 800.000 gulden. Het alternatief voor hem is verhuizing naar Rotterdam, waar hij ‘zo kan beginnen’.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl