Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 12 September 2001 Seminar "eCommerce in de Noordkop"

"Verkoop via Internet groeit!" zou de titel van een artikel in een willekeurige krant kunnen luiden. Dagelijks verschijnen in de media berichten dat Internet belangrijk is voor het bedrijfsleven. Maar weet u wat Internet precies inhoudt? En wat Internet betekent voor uw bedrijf?

Op woensdagavond 19 september aanstaande organiseren de gezamenlijke Rabobanken in de kop van Noord-Holland het seminar "eCommerce in de Noordkop". Voor het seminar, dat plaatsvindt in schouwburg De Kampanje te Den Helder, is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Vier sprekers schetsen tijdens deze avond een helder beeld van wat Internet voor uw bedrijf kan betekenen, welke factoren een site succesvol maken (en houden) en werpen een blik vooruit. Meer informatie vindt u op www.trefnet.nl/raboseminar. Meldt u zich uiterlijk maandag 17 september via deze site aan, dan krijgt u de toegangskaarten toegezonden.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl