Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws :29 juni 2000 De Jong & Roos BV opent webwinkel

De Jong & Roos heeft met ondersteuning van The Networked City een webwinkel geopend waardoor het mogelijk is de maandelijks artikelen van de JRS Aktiefolder online te bestellen.

"De handel via internet biedt steeds meer mogelijkheden. De Jong & Roos Bv wil hierop inspringen door binnenkort een komplete website aan te bieden waar ons assortiment vermeld staat. Deze website wordt in het najaar van 2000 verwacht. Hier kunnen onze klanten dan het gehele assortiment aantreffen, met de daarbij behorende afbeeldingen, prijzen, specificaties etc. En uiteraard direct bestellen." aldus de bedrijfsleider Werner Botman.

"Het zal dus binnenkort mogelijk zijn om via internet ons komplete assortiment te bestellen of informatie op te vragen. In de tussentijd zullen wij elke maand onze aktiekrant op onze website tonen, met daarop zeer scherpe aanbiedingen, en het is nu al mogelijk om deze artikelen online te bestellen."

De Jong & Roos BV levert alle artikelen op het gebied van hang- en sluitwerk, gereedschappen, technische artikelen voor industrie en bouwnijverheid. Het assortiment bestaat uit zoín 25.000 artikelen, die vrijwel allemaal op voorraad liggen.

Mocht u vragen hebben neemt u dan contact op met:

De Jong & Roos BV
Witte Paal 32
1742 NL Schagen
Telefoon 0224-273327
Fax 0224-273333

The Networked City:
Het project ondersteunt het verkennen, ontwikkelen en invoeren van zakelijke internet toepassingen. Via kennisoverdracht en kenniscirculatie, actieve en praktische ondersteuning bij de ontwikkeling en invoering van internet toepassingen laat The Networked City ondernemingen vertrouwd raken met de mogelijkheden van internet. Op een website kan men een on-line winkel of verhuurbedrijf beginnen, waarbij klanten direct via internet kopen en huren. Bedrijven, actief in informatievoorziening en advisering kunnen via een website aan betalende klanten gerichte informatie en advies geven, gebruikmakend van database technieken. Ketens van bedrijven kunnen hun aanbod en kennis via het web clusteren en bundelen naar de markt en aldus profileren als een samenhangende 'virtuele' onderneming..

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl