Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 06 Mei 2002 Vliegtuigfabriek Euro Enaer kan doorstart maken

DEN HELDER - Vliegtuigfabriek Euro Enaer maakt een doorstart. Het Chileense moederbedrijf Enaer koopt de resten van het failliete bedrijf aan de Luchthavenweg op. De overeenkomst hiertoe wordt deze week nog getekend, zo voorspelt curator A. Sweens.

Of de doorstart betekent dat het personeel kan terugkeren, is volgens curator Sweens allerminst zeker. Euro Enaer had zeven werknemers in dienst. ,,Het is zelfs niet zeker of het 'doorgestarte' Euro Enaer in Den Helder blijft.

Euro Enaer ging in Februari van dit jaar failliet. Het bedrijf, opgericht in 1996, wilde het eenmotorige vliegtuigje de Eaglet in productie nemen. Doordat het certificeren van het tweepersoonsvliegtuigje langer op zich liet wachten dan waar het bedrijf rekening mee had gehouden, kwam het in betalingsproblemen. (Bron: Noordhollands Dagblad)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl