Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 28 mei 2001 Nieuwe naam voor Hans Boom Scheepsreparatie

TEXDOK is een flexibele onderneming die zich de afgelopen 35 jaren bewezen heeft als "breed-gespecialiseerd" scheepsreparatie- en konstruktiebedrijf.

TEXDOK is sinds 15 mei 2001 nieuwe naam voor het bedrijf dat voorheen "Hans Boom Scheepsreparatie, Smederij en Dokbedrijf" heette. Sinds januari 2001 vaart het onder de vlag van Scheepswerf Metz te Urk. Scheepswerf Metz is een reeds lang bestaande en gerenommeerde nieuwbouw- en reparatiewerf, met visserijschepen als specialiteit.

TEXDOK zal zich samen met de vakmensen van Scheepswerf Metz met vernieuwde energie richten op scheepsreparatie in de brede zin van het woord. Zowel boven als onder de waterlijn. Voor het werk onder de waterlijn heeft TEXDOK de beschikking over een dokbedrijf met prima faciliteiten. Ook het leveren, installeren, onderhouden en repareren van hydraulische- en mechanische installaties behoort tot onze activiteiten.

Tevens zal TEXDOKzich blijven richten op algemeen las- en konstruktiewerk. Hierbij valt te denken aan alle konstruktiewerk voor de bouw. TEXDOK is uitstekend geoutilleerd voor zowel konstruktiewerk in staal, aluminium als in roestvast staal.

Tenslotte vindt de klant bij TEXDOK ook een gas en zuurstofdepot van Hoekloos-gassen. Naast dit pakket technische gassen voeren wij ook medische zuurstof.

Het vestigingsadres is veranderd en is er tevens een postbus geopend. Alle gegevens vindt u op www.texdok.nl.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl