Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 28 mei 2001 Seamar Services BV start met website

Onder de naam SeaMar Services zijn Leo Balkema (directeur) en Jaco Toes (operations manager) in Den Helder enkele maanden geleden als scheepsagentuur voor de scheepvaart- en offshoresector van start gegaan. Tevens worden voor de Noorse firma DSND/Seateam een drietal offshorevaartuigen berederd. Daarnaast houdt SeaMar Services zich bezig met projectmanagement, duikondersteuning, hydrografie en bemanningszaken.

Kort na de oprichting is door deze rederij het multipurpose offshore servicevaartuig Inspector overgenomen van DSND Søndenfjeldske ASA uit Oslo. Deze overname heeft in zowel de nationale als internationale vakpers veel aandacht gekregen. Naast Nederlandse vakbladen als Offshore Visie en Weekblad Schuttevaer schonken ook internationale bladen als Lloyd's List en de North Sea Letter van de Financial Times aandacht aan de activiteiten van de Helderse rederij.


De Inspector van SeaMar Shipping vaart onder Nederlandse vlag en heeft Den Helder als thuishaven. Inmiddels heeft het schip op het Nederlands continentale plat al de eerste opdrachten uitgevoerd en ziet de planning er voor de komende maanden goed uit en hebben gerenomeerde internationale bedrijven al gebruik gemaakt van de expertise van SeaMar Services.

Meer informatie en technische gegevens van de Inspector kunt u vinden op de SeaMar Services website www.seamar.nl. Deze is website is met ondersteuning van het Networked City project van de Bedrijfsregio Kop van Noord-Holland tot stand gekomen.

Meer informatie over het Networked City project kunt u vinden op www.networkedcommunity.nl.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl