Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 18 mei 2001 Hard oordeel in onderzoek naar Wieringer Detailhandel

Het adviesbureau MKB/Reva komt in haar onderzoek naar het ondernemingsklimaat in Hippolytushoef tot enkele harde conclusies. Onderzoeker K. Oegema meldde tijdens de presentatie van het rapport onder andere dat Hippolytushoef 'niets te bieden heeft'.

Uit het onderzoek blijkt vooral dat Wieringers vooral naar Wieringerwerf reizen om hun boodschappen te doen. "Omliggende plaatsen hebben gedaan, wat Wieringers hebben laten liggen. Toeristen bezoeken de winkels mondjesmaat. Er komt geen toerist binnen want het winkelgebied is absoluut onaantrekkelijk."

Ook de onvoldoende parkeermogelijkheden hebben een negatieve invloed op het koopgedrag. Wethouder E. Busser (VVD), die het eerste exemplaar van het rapport ontving: "We moeten niet somber in een hoekje gaan zitten, maar om de tafel gaan zitten om aan de toekomst te werken."

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl