Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 16 mei 2001 Groot bedrijfsgebouw op terrein bij gevangenis

Den Helder - Ondernemerscentrum Tuin Projectontwikkeling wil tussen de wijk Nieuw Den Helder Zuidoost en de in aanbouw zijnde jeugdgevangenis maar liefs 27 bedrijfsunits neerzetten. De 27 bedrijfsunits moeten worden ondergebracht in één bedrijfsverzamelgebouw. Naast kantoren is er ruimte voor opslag en kleinschalige productie, sanitair en kantine. Er zijn 46 parkeerplaatsen bij gepland.

Het bedrijventerrein Dirksz. Admiraal, waar het bedrijfsgebouw is gepland, is min of meer onder verdeeld in drie delen. In het noordelijk deel nabij het kantoor van Woningstichting, is vooral ruimte voor onderwijsvoorzieningen, kerken, kantoorfuncties en het wonen/werken project aan de Annie Romein Verschoorlaan. De gemeente wil hier de categorie "verzorgend" aan toevoegen, zodat ook de vestiging van bijvoorbeeld een kapsalon of pedicure mogelijk wordt.

In het middengebied is een mix van bedrijven gevestigd waaronder kantoren, fitnesscentra, grootschalige detailhandel, productiebedrijven en garages. Het gedeelte tussen de Burgemeester Ritmeesterweg en de Doggersvaart is net bouwrijp. Hier komt onder andere de jeugdgevangenis.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl