Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 6 februari 2001 Flowerart breidt assortiment uit

Networked City deelnemer Flowerart heeft de afgelopen weken het assortiment flink uitgebreid. Speciaal voor valentijnsdag kan men nu een Valatijnsroos en diverse Anthuriums bestellen. 

Tevens zijn er naast de diverse Rozen, Lelies, Zantedeschia's en Alstroemeria's , nu ook gemengde boeketten en tulpen via de Flowerart webwinkel verkrijgbaar. Men kan naast een creditcard betaling nu ook via een overboeking betalen. 

Afgelopen week zijn er op Radio Noord-Holland ook diverse radiospotjes te horen geweest die de site bij een groot publiek onder de aandacht bracht. 

Bezoekt u de site voor een compleet overzicht, en bestel eens een bloemetje. 

http://www.flowerart.nl/

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl