Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 12 januari 2000 Website Den Helder Support Service BV van start.

Sinds deze week is de website van Den Helder Support Service BV uit Den Helder in de lucht.

Sinds de oprichting in mei 1997 is het bedrijf gevestigd op een gunstige locatie aan de haven van Den Helder, op slechts 50 meter van de schepen waarvoor het bedrijf werkt.

Het bedrijf is opgericht door Wim Schouwenaar om schepen die de haven van Den Helder aandoen te kunnen voorzien van een uitgebreid pakket aan diensten. In samenwerking met Schreiner Airways is in 1998 op de luchthaven van Den Helder een tweede kantoor geopend om de heliport diensten van DHSS voor de diverse oliemaatschappijen nog beter te kunnen ondersteunen.

Hoofddiensten van DHSS:

Op de site kunt u (in het engels) een volledig beeld krijgen van de diensten die DHSS kan leveren aan de gebruikers van de haven. De site is gerealiseerd met ondersteuning van het Networked City project dat door de Bedrijfsregio Kop van Noord-Holland wordt gecoŲrdineerd.

Den Helder Support Service BV
Het Nieuwe Diep 22
1781 AC Den Helder

Telefoon: 0031.(0)223.614700
Mobiel: 0031.(0)6.53812624
Fax: 0031.(0)223.614848

The Networked City:
Het project ondersteunt het verkennen, ontwikkelen en invoeren van zakelijke internet toepassingen. Via kennisoverdracht en kenniscirculatie, actieve en praktische ondersteuning bij de ontwikkeling en invoering van internet toepassingen laat The Networked City ondernemingen vertrouwd raken met de mogelijkheden van internet. Op een website kan men een on-line winkel of verhuurbedrijf beginnen, waarbij klanten direct via internet kopen en huren. Bedrijven, actief in informatievoorziening en advisering kunnen via een website aan betalende klanten gerichte informatie en advies geven, gebruikmakend van database technieken. Ketens van bedrijven kunnen hun aanbod en kennis via het web clusteren en bundelen naar de markt en aldus profileren als een samenhangende 'virtuele' onderneming.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl