Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 8 januari 2001 BKD Business Dagen Noord-West Nederland

PERSBERICHT

Op donderdag 17 en vrijdag 18 mei 2001 is het weer zover; dan vindt de vierde editie plaats van de BKD Business Dagen Noordwest-Nederland in Heerhugowaard.
Twee dagen lang bent u in de gelegenheid om uw netwerk in deze regio uit te breiden, maar ook om bestaande relaties te verstevigen, meer naamsbekendheid te creŽren en nieuwe producten of diensten aan te bieden. Dit is voor u dť kans om u te profileren in deze regio.

De beurs wordt ook dit jaar in een paviljoen georganiseerd op Industrieterrein Beveland en biedt uitstekende faciliteiten om informeel zaken te doen. Bovendien is Heerhugowaard de meest centrale gemeente in Noordwest-Nederland en zal naast bedrijven uit de regio's Alkmaar, Hoorn en Den Helder ook bedrijven uit de Zaanstreek aantrekken.
Aan de vorige editie hebben 145 exposanten met in totaal 200 stands deelgenomen.

Gezamenlijke presentaties
Organisator ExpoCare is druk bezig met de voorbereidingen van de beurs. In de acquisitie richt ExpoCare zich dit jaar sterk op het vormen van gemeenschappelijke presentaties. "Dit houdt in dat bedrijven uit een overeenkomstige branche, een gemeente, een ondernemersvereniging, een business club, of vertegenwoordigers uit een bepaald industriegebied zich individueel presenteren binnen een groter geheel", aldus product manager Annet van Hemmen van ExpoCare. "Activiteiten en muziek staan vaak op het programma binnen zo'n cluster. We weten uit ervaring dat dit zorgt voor extra aandacht van de bezoekers en het geeft een gezellige aanblik op de beursvloer".

Of men nu individueel deelneemt, of in een cluster, de BKD is en blijft een evenement waar ondernemers in twee dagen tijd contacten met bestaande relaties verstevigen, nieuwe contacten leggen, meer naamsbekendheid creŽren, en nieuwe producten of diensten aanbieden. Annet van Hemmen hierover: "Beursdeelname behoort standaard deel uit te maken van de marketing-communicatie-mix van een bedrijf, en is zelfs effectiever dan adverteren of mailen. Het contact van mens tot mens blijft van onschatbare waarde. De BKD Business Dagen bieden hiervoor een unieke gelegenheid. Zowel voor de standhouder, als voor de bezoeker, zijn de BKD Business Dagen bovendien een interessante gelegenheid om op de hoogte te blijven van datgene wat speelt in de regio".

Voor meer informatie over deelname aan de beurs kunt u contact opnemen met ExpoCare bv op de telefoonnummers:
0900-bkdinfo (0900- 25 34 636) of 030- 285 00 00,
of kijken op de site www.BKD.nl

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl