Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio : 09 september 2009 NW8 Netwerkbijeenkomst structuurvisie N-H Noord van 16 september 2009 uitgesteld

De netwerkbijeenkomst die NoordWest8, in samenwerking met het Ontwikkelingsbedrijf NHN, heeft georganiseerd over het Structuurvisie Noord-Holland Noord is uitgesteld. Deze bijeenkomst zou plaats vinden op 16 september aanstaande in de Kennemerlandzaal op de 4e verdieping van het gebouw van de Kamer van Koophandel in Alkmaar. Besloten is deze bijeenkomst uit te stellen.

Belangrijk doel van deze bijeenkomst was u te informeren over de actuele stand van zaken rond de besluitvorming binnen het provinciaal bestuur over de voor Noord-Holland Noord zo belangrijke structuurvisie. Inmiddels is de ontwerp structuurvisie al wel door de gedeputeerde naar buiten gebracht. In de verdere procedure is tevens voorzien dat er op 23 september 2009 een extra vergadering van de commissie Ruimtelijke Ordening en Grondbeleid zal plaatsvinden over de structuurvisie. Vervolgens zal van 20 oktober tot 2 december de structuurvisie ter visie worden gelegd. Om u uit eerste hand te informeren over de besluitvorming binnen de provincie hadden wij ook de verantwoordelijk gedeputeerde Laila Driessen gevraagd te spreken tijdens onze bijeenkomst. Met name was haar gevraagd daarbij in te gaan op de provinciale besluitvorming.

Vanwege deze extra commissie vergadering heeft NW8 nu in overleg met de gedeputeerde besloten de bijeenkomst naar een later tijdstip te verplaatsen zodat u dan geïnformeerd kunt worden over de meest actuele stand van zaken.

NoordWest8 hecht er veel waarde aan u zo goed mogelijk te informeren over de actuele stand van zaken rond de diverse ontwikkelingen in ons werkgebied. Inmiddels zoekt NW8 naar een nieuwe datum.

Diegene die zich via reeds ingeschreven hadden voor deze bijeenkomst worden nog persoonlijk benadert. (Bron: NW8)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl