Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio : 05 augustus 2009 NHN: Europese School vervult belangrijke liaison-functie

Eén van de kerntaken van NHN is het behoud van bedrijven en kennisorganisaties in de regio. Een bijzondere instelling die deze taak ondersteunt is de Europese School te Bergen.

De Europese School is een voor Nederland unieke internationale school, opgericht door de EU en gevestigd in het fraaie kunstenaarsdorp Bergen. De school ondersteunt de mobiliteit van internationaal georiënteerde werknemers en hun families binnen Europa en is als zodanig een belangrijke ‘trekker’ voor de regio.

De school biedt een volledig programma voor het basis- en VWO-onderwijs in het Nederlands, Frans en Engels. Daarnaast is moedertaal-onderwijs beschikbaar voor tientallen nationaliteiten.

Daardoor kunnen leerlingen tot vier vreemde talen leren. Het einddiploma, het Europese Baccalaureaat, is door alle lidstaten erkend en geeft toegang tot universiteiten in de EU en daarbuiten. Voor meer informatie: kijk op www.europeseschool.nl. (Bron: NHN Nieuwsbrief)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl