Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio : 25 Februari 2009 Vliegende start clusterprogramma Holland Health

Per 1 februari is Frank Willenborg MBA als projectmanager in dienst getreden van de Stichting Holland Health. Frank zal de komende jaren het gezicht zijn van het clusterprogramma Holland Health.

Dit programma beoogt een versterking van het regionale medische- en zorgcluster langs vier programmalijnen: imagoversterking, personeelsvoorziening, innovatie & technologie en valorisatie (nieuwe producten en diensten). Op 24 maart organiseert Holland Health in samenwerking met Technocentrum NHN de workshop “Boeien & Binden”. Doel is het interesseren van jongeren voor de sector.

NHN is één van de initiatiefnemers van Holland Health.

Bel of mail voor meer informatie met Frank Willenborg 06-33817844, of met het secretariaat van de Stichting Holland Health, en 06-21866883. (Bron: NHN Nieuwsbrief)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl