Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio : 23 Januari 2009 Investeren in de regio

Samen met regionale ondernemers, gemeenten, Kamer van Koophandel en werkgevers- en werknemersorganisaties maakt de provincie zich sterk voor de Noord-Hollandse economie. Voor de Kop van Noord-Holland is een gezamenlijk actieplan opgesteld om te investeren in de regio en daardoor de mogelijke gevolgen van de economische crisis het hoofd te bieden.

Op initiatief van de provincie worden er iedere twee weken verschillende bijeenkomsten georganiseerd in alle regio's van Noord-Holland om samen actie te blijven ondernemen om de mogelijke gevolgen van de economische crisis het hoofd te bieden.

Maatregelen

Vanuit de provincie en de gemeenten wordt gekeken naar de mogelijkheden voor het versnellen van procedures bij subsidies, projecten en vergunningen, en streven naar het betalen van rekeningen binnen 30 dagen. Verder is de provincie bezig met de uitvoering van een extra investeringsimpuls van € 760 miljoen. Er is één centraal loket voor ondernemers bij de Kamer van Koophandel. Er wordt een mobiliteitscentrum opgezet waarin bedrijven onderling personeel kunnen uitwisselen. De website van het Centrum voor Werk en Inkomen is aangepast met informatie en hulp bij het invullen van formulieren.

Ondernemers in Noord-Holland Noord kunnen contact opnemen met de Kredietcrisis Telefoonlijn van de Kamer van Koophandel Noordwest-Holland, 072-5195750 (Bron: Ontwikkelingsbedrijf NHN)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl