Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio : 08 Januari 2008 Gezamenlijke presentatie NoordWest8 en Ontwikkelingsbedrijf NHN aan gemeenteraden

NoordWest8 en het Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord (NHN) gaan meer samenwerken. Een van deze gemaakte afspraken is dat NoordWest8 en NHN samen optrekken als er door gemeenteraden uit ons werkgebied verzocht wordt om een presentatie te geven over de beide organisaties. Inmiddels zijn de eerste afspraken gemaakt. Vanuit verschillende gemeenten zijn signalen gegeven dat er onduidelijkheid bestaat over de werkzaamheden van NoordWest8 en het Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord.

Door een gezamenlijke presentatie wordt duidelijk waar de verschillen tussen beide organisaties zitten en hoe deze verschillende werkzaamheden elkaar juíst aanvullen. NoordWest8 is de bottom-up georganiseerde vereniging die zich richt op het voorbereiden, ontwikkelen en afstemmen van beleid. Het Ontwikkelingsbedrijf is de partij die dit beleid daarna oppakt en het concreet uitvoert.

Deze afspraak is inmiddels al in de praktijk gebracht. In de gemeente Castricum heeft de gezamenlijk presentatie al voor meer duidelijkheid bij de gemeenteraad gezorgd. Met de gemeente Medemblik is al een afspraak gemaakt voor een presentatie.

Indien er in uw gemeente ook behoefte is aan een toelichting tijdens een raads- of commissievergadering, kunt u hiertoe contact opnemen met het secretariaat van NoordWest8 (Bron: NW8)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl