Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio : 01 Februari 2006 Docenten helpen ondernemers bij bedrijfsgroei

Soms kunnen ondernemers kansen niet benutten, vanwege gebrek aan tijd of expertise. Zij kunnen ondersteuning krijgen via de website www.lerenondernemen.nl. Hier is gratis bemiddeling te vinden met ervaren vakdocenten.

De onderwerpen kunnen divers zijn: van marketing en het in kaart brengen van nieuwe doelgroepen, tot logistieke -of ICT gerelateerde zaken. Wanneer en hoe de opdracht vorm krijgt, bepaalt de ondernemer in overleg met de docent en zijn leerlingenteam. De uitvoering moet wel minimaal een dag duren en een bezoek aan het bedrijf bevatten.

Landelijke bijeenkomst op 8 februari

Op 8 februari 2006 organiseert het Partnership Leren Ondernemen een bijeenkomst over het thema 'Ondernemersopdrachten voor docenten'. Een aantal van de geslaagde projecten wordt op deze dag gepresenteerd door staatssecretaris Mark Rutte van het ministerie van OCW. Ondernemers zijn van harte welkom om aanwezig te zijn op deze dag.

Meer informatie Partnership Leren Ondernemen:
Website: www.lerenondernemen.nl
Email: info@lerenondernemen.nl
Telefoon: 070 373 57 35 (Bron: KvK)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl