Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Bedrijfsregio : 11 Juni 2003 Gemeente Anna Paulowna onderzoekt behoefte aan bedrijventerreinen

De gemeente Anna Paulowna heeft de Stichting Bedrijfsregio Kop van Noord-Holland opdracht gegeven een onderzoek te doen naar de behoefte aan bedrijventerreinen in de gemeente Anna Paulowna. Het onderzoek begint op 11 juni en loopt tot half augustus.

Met het onderzoek wil de gemeente de wensen in kaart brengen van plaatselijke ondernemers over hun bedrijfslocatie. Het betreft in eerste instantie een haalbaarheidsonderzoek naar de mogelijke uitbreiding van het bestaande bedrijventerrein "Kruiswijk". In het onderzoek kunnen bedrijven ook aangeven naar welke andere locaties hun voorkeur uitgaat.

De resultaten van het onderzoek worden in september beschikbaar gesteld aan de gemeente Anna Paulowna, die ze verder bekend zal maken. De gegevens die uit het onderzoek naar voren komen, zal de gemeente met grote zorgvuldigheid behandelen. Desgewenst kunnen de deelnemers aan het onderzoek anoniem blijven.

Toekomstvisie 2015

Het onderzoek vloeit voort uit de toekomstvisie Anna Paulowna 2015, waarin de gemeente streeft naar versterking en verbreding van de werkgelegenheid. E√cn van de mogelijkheden hiervoor is het cre√ęren van bedrijventerreinen. De gemeente denkt in eerste instantie aan het uitbreiden van bestaande bedrijventerreinen. De aangewezen plaats daarvoor is de kern Anna Paulowna, maar de gemeente staat ook open voor kleinschalige initiatieven. Daarnaast werkt de gemeente aan de voorbereiding van de invulling van het servicecentrum, annex showtuin in het gebied van Hollands Bloementuin.

Interviews en enquetes

Vertegenwoordigers van de Stichting Bedrijfsregio Kop van Noord-Holland zullen circa vijftig bedrijven benaderen voor een persoonlijk interview. Dit interview neemt ongeveer een uur in beslag. Andere bedrijven krijgen een enqueteformulier toegestuurd. De bedrijven worden willekeurig geselecteerd. Door de deelname van de bedrijven aan het onderzoek is de gemeente in staat een goed beeld te schetsen van de ontwikkeling van de bedrijvigheid in de gemeente. Bovendien kan de gemeente anticiperen op de uitbreidings- of verplaatsingsbehoefte van bedrijven. Op dit moment vindt er ook een provinciaal onderzoek plaats naar de ruimtebehoefte van bedrijven. Ook in dat kader kunnen bedrijven worden benaderd. Het gemeentelijk onderzoek is hierop een aanvulling, dus zuiver gericht op de lokale ontwikkeling.

Bent u niet benaderd? Geef u dan op met het formulier

Bedrijven die niet worden benaderd, kunnen ook deelnemen aan het onderzoek. Daarvoor is vanaf donderdag 12 juni een formulier te downloaden op de website van de Gemeente Anna Paulowna.

Hebt u vragen, dan kunt u contact opnemen met de heer H. Tiebie van de gemeente Anna Paulowna, tel. 0223 53 61 67 of de heren M. van der Werff en D.A. van Os van de Stichting Bedrijfsregio Kop van Noord-Holland. (Bron: Gemeente Anna Paulowna)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl