Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 11 januari 2018 Schagen genomineerd voor Beste Markt van Nederland - Op 1 februari 2018 bezoekt de jury opnieuw de markt

Gemeente Schagen logoBron: Gemeente Schagen - De Schager markt dingt mee naar de titel Beste Markt van Nederland 2018. De jury heeft bekend gemaakt dat de Schager markt een van de drie genomineerden is voor deze titel in de categorie middelgrote markt.

Natuurlijk gaat de Schager markt nu voor de overwinning. Het zou een mooie erkenning zijn als de Schager weekmarkt de titel Beste Markt van Nederland wint.

Wethouder Marktzaken Jelle Beemsterboer: "Schagen besteedt veel aandacht aan de kwaliteit en uitstraling van de markt. Sowieso is de beleving van de binnenstad belangrijk. Dat onderstrepen we ook door de communicatie binnen Schagen Marktstad, die samen met de ondernemers en inwoners van de stad wordt georganiseerd. Ik ben er trots op dat we genomineerd zijn. Het is een mooie waardering voor alle hardwerkende ondernemers op de markt."

Meehelpen door marktbezoek

Op 1 februari 2018 bezoekt de jury opnieuw de markt, voor een tweede jurering. De markten die met elkaar zullen strijden, zijn allen fantastische markten. In de tweede ronde zal het daarom vooral gaan om de details. De marktverkopers in Schagen willen die donderdagmorgen 1 februari 2018 hun markt zo gevarieerd en leuk mogelijk maken. Daarom zou het mooi zijn als de markt dan druk wordt bezocht. De marktkooplui zorgen voor leuke aanbiedingen.

Sterke punten

De Centrale Vereniging voor de Ambulante Handel (Centrale Vereniging voor de Ambulante Handel (CVAH)) organiseert jaarlijks de verkiezing Beste Markt van Nederland. In de verkiezing zijn drie categorieën: grote, middelgrote en kleine markt. In november 2018 vorig jaar is de markt bezocht door de jury van de CVAH. De jury heeft aangegeven zeer gecharmeerd te zijn van onze markt. Daarbij is aangegeven dat het gevarieerde aanbod goed aansluit op de wens van de consument.

Het tweede sterke punt is de goede sfeer. De gemeente is trots op de nominatie: dat de Schager weekmarkt in de top van de beste markten van Nederland staat.

Finale

Op 13 maart 2018 tijdens het jaarlijkse congres van de CVAH wordt bekend gemaakt wie van de finalisten de Beste Markt van Nederland heeft. De uiteindelijke winnaar krijgt het juryrapport waarin de onderbouwing van de jury uitgebreid staat omschreven. Alle finalisten krijgen sowieso een helder rapport met aanbevelingen hoe we de markt verder kunnen professionaliseren, want ruimte voor verbetering is er altijd.

Schagen Marktstad

Schagen is trots op haar markt. Een markt die bijdraagt aan een verbetering van de beleving van het stadshart van Schagen. Een stadshart dat vitaal en aantrekkelijk, met een sterke binding met de eigen inwoners en een aantrekkingskracht heeft op de bezoekers uit de regio.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl