Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 28 december 2016 Opening vernieuwde gemeentewerf Schagen

Gemeente Schagen logoBron: Gemeente Schagen - De geheel gerenoveerde panden van de Schagense gemeentewerf aan de Zijperweg zijn op donderdag 15 december 2016 officieel geopend. Burgemeester Marjan van Kampen heeft, samen met de jongste medewerker Ivar de Krijger en de oudste medewerker Dick Klaver van de buitendienst, de openingshandeling verricht.

De renovatie van de gebouwen was broodnodig, omdat het gebouw met het opslagterrein en bijbehorende kantoren niet meer voldeed aan de ARBO- en veiligheidseisen. De gemeenteraad van Schagen had voor de nodige veranderingen een totaal budget van € 556.000,- ter beschikking gesteld. De gemeenteraad was dan ook uitgenodigd om naar de vernieuwde panden te komen kijken. Hun rondleiding werd verzorgd door projectleider Maaik Kruijer.

Er werken 45 personeelsleden op en vanaf de werf aan de Zijperweg. Zij hebben nu betere kleedruimten en sanitaire voorzieningen, goede ventilatie, een ruime kantine en goed ingerichte werkplekken. Omdat ook veel materieel noodgedwongen buiten stond, is er een overkapping aan de oostkant van de huidige gebouwen gekomen. Alle noodzakelijke maatregelen zijn vanaf juli 2016 uitgevoerd.

We zijn als gemeente blij dat de werkzaamheden zijn uitgevoerd door veel plaatselijke bedrijven, wat uiteraard goed is voor de werkgelegenheid.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl